Американська молодь розважала дітей у літньому таборі [ФОТО]

Літо і справді чудова пора. Одні мріють поїхати на море, хтось – в гори або ліс. Молодші ж учні загальноосвітньої третьої школи із задоволенням відвідують пришкільний табір «Златограй». Щодня дітки отримують масу чудових емоцій та вражень, відкривають для себе багато нового.

Так сталося і 13 червня. Цього дня волонтери молодіжного центру (Єгор та Дарина Бартукови, Анастасія Артіщева, Анастасія Ямборська, Катерина Кобець, Сергій Сокирко) за підтримки сектору у справах молоді та спорту підготували для них справжнє свято. Допомагали їм у цьому волонтери Корпусу миру США в Україні Кера й Кейсі Пітерсон, які на два роки приїхали в наше місто жити та працювати.

До табору молоді люди привезли з далекої Каліфорнії багато чудових розваг та пісень. Усі завдання діти виконували із задоволенням. Особливо приємним був танцювальний подарунок від учениць школи. Наприкінці учасники влаштували флешмоб під керівництвом закордонної гості, утворивши велике серце та заспівавши разом. Маленькі учні своєю щирістю та безпосередністю вразили всіх волонтерів та гостей. На завершення на всіх чекало смачне морозиво.

Літо у пришкільних таборах триває, а тому волонтери планують вже найближчим часом завітати до санаторної школи-інтернату та провести цікаві ігри для малечі.

Анастасія Ямборська

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC ???????? SONY DSC OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA SONY DSC

??????????????????????