У Золотоноші започатковують Лігу сміху [ПРЕВ’Ю]

З метою організації змістовного дозвілля серед дорослих та молоді творча група місцевих учасників попередніх змагань КВК і представники Міськвиконкому мають намір провести цієї весни золотоніську “Лігу сміху”. Озброївшись прикладом відомого телевізійного проекту, автори – поціновувачі вітчизняного гумору та сатири – закликають творчих золотонісців долучатися до змагань.

Сама Ліга відкрита і наразі ведуться перемовини із черкаськими та чорнобаївськими гумористичними колективами. Не пастимуть задніх, ну думку організаторів, і збірні команди Золотоноші. Для всіх, хто виявить бажання, оголошено реєстраційну кампанію. Щоб взяти участь у проекті, містянам слід подати заявку в довільній формі, в якій зазначається прізвище капітана команди, кількість учасників, назва команди та електронна адреса. Деталі можна дізнатись за телефоном 5-50-80, а задекларувати свою участь – надіславши лист на електронну пошту zolobdut@ukr.net.

Змагання розпочнуться у лютому в міському Будинку культури, триватимуть протягом п’яти турів, а завершаться травневою фінальною грою у парку Шевченка.

Нагадаємо, КВК – гра, котра ще 10 років тому зачаровувала мільйони громадян, а нині дещо втратила свою популярність, – успішно реінкарнована у Золотоноші. Третій рік поспіль тут проводять загальноміські ігри Клубу. Як під час дебюту у 2013 році, так і тогоріч ажіотаж навколо навколо шоу був суттєвим ще задовго до його початку. У червні в боротьбі за титул переможців зійшлися посадовці Міськвиконому, місцеві учителі на чолі з двома директорами, студенти Технікуму ветеринарної медицини та колектив Будинку дитячої та юнацької творчості.