Електричні промислові плити – як зробити правильний вибір обладнання

Незалежно від того, чи ви обслуговуєте десятки відвідувачів одночасно у жвавому бістро чи приймаєте гостей у ресторані, вам потрібні професійні кухонні плити, на які ви можете покластися, щоб подати меню, яке демонструє вашу майстерність.

Жоден шеф-кухар чи власник ресторану не став би ризикувати своєю репутацією, використовуючи нестандартне або застаріле обладнання, і сьогодні нікому більше не потрібно йти на такий ризик.

Плити електричні промислові – це дуже хороший вибір для тих, хто шукає сучасне обладнання з широкими можливостями. Завдяки конвекційно-паровим деталям гаряче повітря і водяна пара рівномірно розподіляються по робочій поверхні.

Тому у більшості закладів громадського харчування зараз використовується саме промислова електроплита. Вона дуже ефективна, функціональна та безпечна у використанні. Хоча газові моделі ще можна купити, останнім часом, в основному через вартість газу, вони стали менш популярними.

Переваги використання електричних промислових плит на професійній кухні

Комерційна плита електрична промислова спрощує приготування їжі, випікання та приготування на грилі, оскільки все це можна зробити в одному пристрої. Обладнання чудово підходить для ресторанів, кафе, бістро та пекарень з обмеженим простором поза будівлею. Виготовлена з надзвичайно міцних матеріалів, комерційна електроплита розроблена для частого щоденного використання, тому вона обов’язково задовольнить вимоги будь-якого закладу.

Деякі з цих комерційних моделей оснащені решіткою, що полегшує приготування таких улюблених сніданків, як яйця, бекон і ковбаски. Є серії, що також оснащені дверною ручкою з прохолодним дотиком, тож вашим співробітникам не потрібно турбуватися про те, що вони обпечуться. Деякі з промислових плит навіть мають конвекційні духовки, які забезпечують більш рівномірне випікання, ніж стандартна духовка.

Незалежно від того, чи у вас бракує місця на кухні, чи ви хочете скоротити витрати на електроенергію, у продажу є великий вибір професійних плит, зоб задовольнити усі потреби. Деякі з моделей оснащені скляними дверцятами, які дозволяють вашим працівникам легко контролювати хід приготування смачних страв. Виробники навіть пропонують комерційні електричні ресторанні серії з порцеляновою внутрішньою обробкою, яка забезпечує краще збереження тепла та легше прибирання. Завдяки різноманітності доступних розмірів і стилів легко вибрати модель, яка найкраще задовольнить вимоги вашого ресторану чи їдальні.

Як правильно вибрати електричну промислову плиту для гастрономічного закладу

Якщо вам потрібна плита електрична промислова, зверніть увагу на наступні критерії:

  • який тип їжі буде готуватися найчастіше:
  • кількість посуду впливає на розмір духовки;
  • додаткові функції електроплити;
  • панель керування піччю;
  • наявність вільного простору для монтажу обладнання.

Також варто відзначити, що можна придбати додаткове обладнання, таке як столи, підставки, платформи, візки, кришки, освітлення, контейнери, кронштейни або поглиначі. Також можна купити піч для піци та професійні овочерізки для ресторану. Замовляти електроприлади найкраще в компаніях, які надають комплексні послуги з підбору обладнання, його продажу, транспортування та монтажу, наприклад, «Торгоборуд».