Благодатне та вулиця Черкаська: найближчі плани щодо ремонту доріг громади

Незважаючи на вихідний день, на вулиці Шевченка у неділю тривали роботи з поточного та ямкового ремонту. Про це повідомляє управління житлово-комунального господарства. 

В рамках їх виконання раніше комунальники облаштували фінальний шар асфальтного покриття на центральній вулиці (від Благовіщенської до Богодухівської), майже суцільно відремонтували проблемну ділянку від перехрестя з вул. Захисників України до Районного будинку культури, досить великими картами закрили аварійні ділянки біля центральної площі та автобусної зупинки в районі Професійного ліцею, принагідно відвівши звідти воду. Учора ж шляховики займалися ліквідацією дрібної ямковості.

Через велику кількість спецтехніки рух транспорту на вказаній вулиці був дещо ускладненим.

У вівторок працівники підрядної організації переїдуть на кілька днів до села Благодатне, де ситуація з дорогами досить критична. Опісля ж знову повернуться до Золотоноші, де планують працювати на вулиці Черкаська, яку також очікує досить серйозний ремонт. Окрім традиційної ліквідації ямковості, на цій вулиці (від Шевченка і трохи далі перехрестя із Благовіщенською) буде повністю замінено покриття та встановлено новий бордюрний камінь.

Як уточнює заступник міського голови Олександр Флоренко, через затяжні дощі комунальникам довелося значно змінити терміни виконання робіт. Проте, виходячи з ситуації, яка склалася, задача – здійснити ямковий та поточний ремонт на більшості вулиць міста і селищ Золотоніської громади протягом найближчих двох місяців.