Золотоніщина попрощалася із трьома загиблими захисниками України

Одразу три громади перебувають у жалобі цього тижня. За повідомленням Золотоніської районної військової адміністрації, 20 липня у Піщаному попрощалися із солдатом-гранатометником механізованого відділення, 35-річним Олегом Сергійовичем Шеяном. Загинув 16 липня від поранень, отриманих внаслідок ворожого обстрілу під Авдіївкою на Донеччині.

22 липня у Безбородьках Великохутірської громади в останню дорогу провели старшого солдата Вадима Феліксовича Климентовського, якому назавжди буде 44. З першого дня рашистської окупації Вадим оберігав спокій рідного села, потім Київщини, а з червня боронив країну в складі 72 бригади імені Чорних Запорожців. Помер 18 липня від складного поранення, отриманого внаслідок мінометного обстрілу поблизу села Відродження Бахмутського району на Донеччині. Без батька залишилися двоє дітей, дружина втратила люблячого чоловіка, брати – вірного друга.

Цього ж дня у Великих Канівцях Чорнобаївської громади в останню путь провели командира розвідувального взводу лейтенанта Романа Олександровича Ведмеденка. Бойовий офіцер, який брав участь в АТО на Сході України з 2018 року. 13 липня Роман підірвався на міні під час виконання бойового завдання. Герою було лише 23 роки.

Читайте також: На Золотоніщині попрощалися із загиблою жінкою-медиком та ще трьома військовими