Олег Масло » Про функціонування басейну та ціни на відвідування

Із 16 травня Золотоніська спортивна школа почала надавати послуги з відвідування басейну для населення. У багатьох виникли питання щодо вартості й обслуговування. Наразі закріплені тарифи – це попередній розрахунок вартості комунальних послуг і робочого персоналу.

Спортивна школа зараз не працює, тому це перший місяць, коли басейн відвідуватимуть всі охочі. Встановлений тариф – мінімальна сума, яка необхідна для нормального функціонування резервуару. Наприкінці травня за підсумками витрат ми зможемо коригувати вартість в той чи інший бік. Для нас важливо, щоб басейн працював.

Щодо розподілу ціни. Ми взяли приклад з наших сусідів – смт Чорнобай, де оплата для жителів громади одна, а для інших – змінена. Проте ми впевнені, що ціни для всіх жителів громад Золотоніщини (включно з переселенцями) мають бути однаковими. І надалі дотримуватимемось саме цього вектора.

Наразі до басейну зареєструвалося більше 250 охочих. Сподіваємось, така наповненість відвідувачів дасть змогу працювати закладу на повну потужність і відповідно – відредагувати і зрівняти тариф для всіх.

Олег Масло,
перший заступник міського голови Золотоноші