“Україну – не зруйнувати”: золотоніські митці презентували патріотичний кліп-кавер на пісню “Океану Ельзи” [ВІДЕО]

Черговим музичним відеокліпом відзначився творчий колектив золотоніського Міського будинку культури. Окрім тривалої волонтерської роботи, не забувають митці і про свою головну місії – культурну. Тим більше, що вона так необхідна саме зараз, під час війни.

Цього разу Народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Лебідка» оприлюднив відеокліп із кавером на пісню гурту “Океану Ельзи” “Човен”.

– Вони можуть нищити наші будинки, але душу України – не зруйнувати. Ми – країна, яка здолає перешкоди, відродиться і знову розквітне! Ми в це щиро віримо і знаємо, що завдяки Вам, наші герої, ми вистоїмо і переможемо. Слава Україні! Слава нашим Захисникам! – йдеться у повідомленні колективу МБК.

Керівник цього проекту – Таїсія Камша, зведення та майстеринг звуку здійснив Сергій Камша, оператор монтажу – Роман Шорін, керівник місцевої весільної агенції “Шик”, режисер – Вікторія Костогриз, художній розпис акторів – Антоніна Климченко-Тяговська.

Нагадаємо, у творчому здобутку колективу будинку культури є вже ряд знакових відео за останні кілька років: “Гей, соколи“, “Ой, на Івана та й на Купала“, “Серце козака“, “Той день” (cover Океан Ельзи), а також авторський варіант Гімну України.