Після технічного обслуговування виробничих потужностей Золотоніський маслоробний комбінат знову запрацює

Ходять чутки, що ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» працює з перебоями. Якщо це справді так, то в чому причина? Про це журналісти видання Золотоноша.City запитали у генерального директора комбінату Сергія Решетняка. Ось як він прокоментував ситуацію:

− Як відомо, велика частина продукції, яку виробляє Золотоніський маслоробний комбінат, експортується. Наше підприємство має сертифіковану систему управління безпечністю харчових продуктів − FSSC 22000, версія 5.1. Саме відповідність цій системі дає можливість здійснювати реалізацію продукції як на внутрішньому, так і на зовнішніх міжнародних ринках. На підприємстві харчової промисловості потрібно наближено хоча б раз на рік проводити більш масштабне технічне обслуговування виробничих потужностей. Остання тимчасова зупинка виробництва була в червні 2020 року, а увесь 2021 ми працювали безупинно. Крім того, маємо на меті впровадження нових видів продукції, а це також потребує певного технічного втручання.

Після технічного обслуговування виробничих потужностей Золотоніський маслокомбінат знову запрацює

Золотоніський маслокомбінат виробив достатню кількість продукції і на період призупинки продовжує планові відвантаження на експорт. Співпраця з виробниками сировини не припиняється, і незабаром завод знову запрацює.

− Ми активно готуємося до майбутнього сезону, − стверджує Сергій Андрійович. – До того ж, хочу спростувати чутки щодо скорочення штату працівників − воно не планується. Працівники, які не задіяні в роботах з технічного обслуговування виробничих потужностей, мали змогу взяти щорічні відпустки, адже літній сезон прогнозовано буде завантажений. До кожної людини намагаємося знаходити індивідуальний підхід і вирішувати особисті питання по-людськи.

За словами керівника, завод має свої незмінні традиції. Тож планують і надалі працювати для громади, радуючи людей улюбленою продукцією та забезпечуючи робочими місцями мешканців не лише міста, а й району.

Читайте також: Товаровиробники Золотоніщини домовилися про співпрацю і взаємодопомогу [ВІДЕО]