У Центральній лікарні з’явилося обладнання для порятунку новонароджених [ФОТО, ВІДЕО]

Нове обладнання для новонароджених з’явилось у Золотоніській багатопрофільній лікарні. Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА. Тепер у закладі є відкрита реанімаційна система для малюків. А також інфузомат, призначений для внутрішньовенного введення препаратів.

Купили онову коштом доброчинців, які придбали квитки на  благодійний захід ДитяЧеConcert в Черкасах. Масштабний концерт для дітей відбувся наприкінці серпня. Його організували очільник області Олександр Скічко разом із дружиною Єлизаветою та ГО «Сила дівчат».

– Талановиті діти з усієї області виступали разом із відомими виконавцями, – нагадав голова ОДА. – Популярні співаки й музиканти об’єднали свої таланти з нашими дітлахами з благодійною метою. За кошти від продажу квитків ми придбали потрібне обладнання для пологового відділення Золотоніської багатопрофільної лікарні. Тепер тут є відкрита реанімаційна система для новонароджених. А також інфузомат, призначений для внутрішньовенного введення препаратів. Це обладнання допоможе рятувати життя маленьких пацієнтів відділення. Важливо, щоб люди звикали займатися благодійністю, щоб це було нормою, а не винятком.

Читайте також: Двоє лікарів Золотоніської громади отримали нагороди від голови ОДА