Чергову автівку передали золотонісці на потреби воїнів передової [ФОТО]

Другу автівку передав золотоніський осередок Всепукраїнського об’єднання “ЧЕРКАЩАНИ” на потреби наших хлопців на фронті війни з російсько-терористичними військами. Модель та сама – УАЗ “таблєтка”. Сценарій той самий – придбали, волонтери Олександр Капленков та Стас Бєдарєв здійснили апгрейд, відремонтували, підготували до умов ведення бойових дій.

Змінився лише адресат. Цього разу подарунок отримали воїни 54-ої окремої механізованої бригади. І дуже символічно, що відбулося це напередодні Дня Незалежності України. Країни, передову якої ці люди не залишать ніколи.

Власне з нагоди передачі транспорту гурт військових завітав до Золотоноші. Окрім плідного спілкування та обговорення ситуації на фронті, спільно займались завантаженням згаданого автомобіля. Знову ж таки, долучились золотонісці активно. І знову ж таки не минули увагою ініціативу освітяни. Цього разу – педагогічний колектив Школи №2 інформаційних технологій у вигляді приємних смаколиків та купи дитячих вітань. Окрім вкрай важливих технічних складових, інструментів та матеріалів, окремо відзначили хлопці цілу партію кави від золотоніського MacCoffee. Там вона їм дуже знадобиться.

Опісля передачі автомобіля не минули увагою і нашу місцеву національну святиню – пам’ятник Чорним Запорожцям, котрий розташований у парку Неверовського. На цьому місці військові разом із керівником міського осередку, депутатом міської ради Олексієм Дробязком поклали квіти, вшанувавши пам’ять тих, хто успішно виконував свої бойові завдання ще 100 років тому.

– Що ж, нашим хлопцям бажаємо успіхів. Віримо в них і впевнені – колись це все скінчиться. Нашою перемогою! А головне, що впевнені у цьому вони: щирість у очах не приховаєш! І це саме той випадок, коли і гості, і ініціатори акції отримали взаємні щирі та позитивні емоції. Хлопці – через оновлення автопарку, ми – через ще одну нашу корисну ініціативу. І це приємно, – зазначають у своєму повідомленні представники “Черкащан”.