Загибель риби, ліквідація займання, громадська безпека: дайджест Муніципальної інспекції

Новий день – нові виклики, які постають перед муніципальною інспекцією. Учора по обіді до відділу почали надходити повідомлення від громадян та старости села Благодатне про масову загибель риби на Дніпрі поблизу села, вздовж узбережжя захисної дамби. На місці службовці виявили на березі річки велику кількість мертвої риби. Про подію було негайно повідомлено екологічну інспекцію, Держпродспоживслужбу та рибоохоронний патруль управління держагентства рибного господарства. За попередньою інформацією деякі види риби заражені паразитами – стьожковими червами, у народі їх ще називають ”Солітери”. Точна причина мору буде встановлена після проведення усіх досліджень.

Надвечір ”муніципали” отримали повідомлення про займання поблизу приміщення податкової. Прибувши на місце було зафіксовано пожежу гілля та горючих будівельних решток на площі близько 100 квадратних метрів. Вогонь приборкали вогнеборці ДПРЧ – 8, які прибули за викликом адже існувала загроза поширення полум’я на поруч розташовану, недіючу будівлю.

Близько 22 години інспектори відпрацьовуючи місця масового скупчення підлітків натрапили на юнака, який лежав на землі. Підійшовши до нього було з’ясовано що хлопець, за ознаками, перебував у стані глибокого наркотичного сп’яніння а його життєві функції були пригнічені. Не гаючи ні хвилини на місце події була викликана бригада ЕМД. Після ”воскресіння” парубок почав дебоширити та агресивно проводитися відносно медиків та самих інспекторів, тому до приїзду поліції наші інспектори допомагали вгамувати агресивного парубка.