Підготовка до Великодніх свят та інші роботи: щотижнева нарада комунальників

Не встигли провести зиму, як вже розпочалися активні роботи з підготовки житлово-комунального сектору до нового осінньо-зимового періоду 2021-2022 років. Як повідомляють на сайті УЖКГ, наразі покрівельники управляючих компаній розпочали роботи з ремонту дахів багатоквартирних будинків та систем водовідведення з дахів.

Директор ПрАТ “Янтарь” Володимир Гончар повідомив, що працівники його підприємства завершили роботи на дахах будинків Шевченка, 115 та Соборна, 22. Наступними будуть будинок Незалежності, 45. Окрім покрівельних робіт маляри здійснюють роботи з фарбування під’їздів будинків, які обслуговує “Янтарь”.

Заслухавши доповідь директорів КП “Міський водоканал” Сергія Кузнєцова та ПП “Базис Плюс” Олени Козлової про виконаний об’ємів робіт з вивезення сміття від контейнерних майданчиків та наведення благоустрою на вулицях і кладовищах громади, начальник управління ЖКГ Артем Харін доручив відділу муніципального інспектування здійснити перевірку міських вулиць на предмет дотримання громадянами та підприємцями Правил благоустрою

– Першочергово варто приділити увагу вулицям та проїздам, які ведуть до міських кладовищ. Ми маємо підготуватися до Великодніх свят та поминальних днів якнайшвидше, – зазначив посадовець.

Тим часом, на думку першого заступника міського голови Олега Масла, не лише підготовка до Великодніх свят має бути пріоритетним завданням для комунальників.

– Ми повинні не лише готуватися до свят але й найшвидше та в повному обсязі здійснити прибирання прибордюрної частини вулиць від піску та гравію, пришвидшити роботи із ремонту міських автошляхів, запустити в роботу автомобіль УЯР тощо, – зазначив головуючий на нараді.

Також комунальники обговорили плани на наступний тиждень. Керівниця приватного підприємства “Базис Плюс”, яке опікується не лише прибиранням міста, а й його озелененням повідомила про те, що фахівці її підприємства вже розпочали висадку квітів у відкритий ґрунт а з наступного тижня, при сприятливих погодних умовах планують встановлення квіткової композиції поблизу танку, яку минулого року облюбувало багато містян та гостей.

Директор ТОВ “380 В” Владислав Восколович повідомив присутнім про те, що енергетики його підприємства після завершення планових робіт у селі Благодатне розпочнуть ремонт ліхтарів у Меморіальному парку та біля фонтанів. Завершення цих робіт планується до 8 травня.

Читайте також: Вулиці продовжують чепурити після холодного періоду [ФОТО]