Зі святковим антуражем, але без масових зібрань: як відзначатиме Різдвяні свята Золотоніська громада

30 листопада під головуванням заступниці міського голови Мар’яни Ніщенко відбулася нарада, щодо організації новорічних свят. За її словами, зустріч прийдешнього Нового року особлива тим, що не буде яскравого відкриття ялинки, гучних міських ранків та новорічної ночі на центральній площі міста. Проте й місто має бути прикрашене святково, аби створювати атмосферу казки.

Про це інформує офіційний сайт Золотоніської міської ради.

– Завдання для тих, хто створюватиме казковий антураж ускладниться ще й тим, що у цьому році не лише центральна площа нашого міста має сяяти, хочеться створити свято і для сіл громади», – пояснила Ніщенко.

Керівниця ПП «Базис плюс» Олена Козлова повідомила, що прикрашати ялинки громади розпочнуть із 7 грудня, щоб устигнути до 19 грудня. Адже засяють красуні саме у День Святого Миколая. Для цього працівники підприємства уже замовили оновлені іграшки та гірлянди. Своєю чергою колектив відділу культури під керівництвом Станіслава Щербатюка та Будинок школяра, котрий очолює Олександр Омельченко, оновили казкові будиночки та огорожі, які традиційно встановлять навколо ялинки. Працівники відділу культури цього року все ж вітатимуть діток біля ялиночки, переодягнувшись у новорічних Діда Мороза та Снігуроньку.

Читайте також: На території скейт-парку розпочали монтаж спортивного обладнання

Вистачить роботи й енергетикам ТОВ «380В», які вже розпочали огляд об’єктів, що потребуватимуть додаткової ілюмінації у новорічні свята.

У ході обговорення ряду заходів, Мар’яна Ніщенко підкреслила, що необхідно охопити особливою увагою дітей пільгових категорій. А це близько 1000 діток, які мають отримати святкові подарунки. Для них будуть придбані подарунки коштом міського бюджету.

– Вже зовсім скоро Золотоніську громаду огорне атмосфера свята та надії на те, що у Новому році різні віруси стануть історією, а 2021 рік принесе мир, радість та достаток, – резюмує посадовиця.

Читайте також: Роботи з благоустрою Золотоноші не припиняються