Золотоніська співачка бере участь у міжнародному конкурсі “Golden Time Talent” [ВІДЕО]

Солістка Золотоніського міського будинку культури Маргарита Лазарєва пробує свої сили на міжнародному конкурсі “Golden Time Talent”. Онлайн-конкурс вокалістів, що поєднує в собі таланти співаків десятків країн світу, цього року проведе свій гала-концерт у Лондоні. “Golden Time Talent” по праву вважають сучасним лідером в організації конкурсів та фестивалів для творчих колективів і сольних виконавців на міжнародному рівні. Організатори шукають талановитих митців у всьому світі, даючи їм можливість проявити себе на сцені.

Учасники конкурсу отримають не лише офіційні сертифікати, але й можливість співпраці з іноземними продюсерами. Змагання проводяться онлайн, через платформу YouTube. Журі конкурсу – профі зі світовими іменами. Серед них – продюсери та власники шкіл у багатьох країнах. Цього року таланти учасників оцінюють соліст Корейської державної опери Лі Йон Сон, італійська оперна співачка Марія Далі, режисер-постановник Тетяна Піскарьова, почесний член фестивалю у Сан-Ремо Ольга Базіле, а також співак та композитор Дмитро Сисоєв.

Маргарита Лазарєва презентувала на конкурс два сольних номери – кавери на пісню “Kobra” від Monatik та Hardkiss і на легендарну “Maybe I Maybe You” від Skorpions. Кліпи оприлюднені на офіційному каналі “Golden Time Talent” і нині від вподобань глядачів YouTube також залежить подальша доля юної золотоніської талановитої співачки.