У Золотоноші будують скейтпарк [ВІДЕО]

Майданчик для катання на велосипедах, скейтбордах та роликах будують у Золотоноші. Все для того, аби створити місце, де молодь зможе безпечно відпочивати та відпрацьовувати трюки, про це розповів Суспільному перший заступник міського голови Олег Масло.

Богдан Цюро та Михайло Кобець разом навчаються у Золотоніській спеціалізованій школі № 2 і мають спільне захоплення – велосипеди. Михайло Кобець розповів, що вже навчився робити базові акробатичні трюки. Відпрацьовував їх на вулицях міста. Веломотокросом хлопців змушують займатися екстрим і яскраві емоції, розповів Богдан Цюро. Він хоче розвивати майстерність далі, тому чекає на відкриття скейтпарку.

У Золотоноші на Черкащині будують скейтпаркСуспільне: Черкаси

Тож аби любителі екстриму не наражали себе та тих хто поруч на небезпеку, для них у центрі Золотоноші створюють скейтпарк, розповів перший заступник міського голови Олег Масло. За його словами, на скейтпарк спрямували два з половиною мільйона гривень із міського та державного бюджетів. Місце обрали біля річки Золотоношки.

У Золотоноші на Черкащині будують скейтпаркСуспільне: Черкаси

Нині триває підготовка території майбутнього скейтпарку. Начальник управління житлово-комунального господарства Олександр Флоренко на фото показав, який вигляд матиме майданчик. Також облаштують і берегову лінію Золотоношки.

У Золотоноші на Черкащині будують скейтпаркСуспільне: Черкаси

За його словами, основа скейтпарку буде дерев’яна, як визначено за нормами. Фігури для трюків будуть виготовлені зі спеціальної фанери, яка буде витримувати навантаження.

Завершити будівництво планують до кінця жовтня, розповів Олег Масло.

У Золотоноші на Черкащині будують скейтпарк