У школах міста та району проводять “Уроки Європи” [ВІДЕО]

У рамках реалізації проєкту «Уроки Європи для шкіл України», що підтримується посольством США, із 30 вересня по 2 жовтня на Золотоніщині були проведені «Уроки Європи» для учнів початкової, середньої, старшої школи. Про це повідомляє офіційний веб-сайт міської ради.

До проєкту були залучені не тільки школи міста: Золотоніська спеціалізована школа №2 інформаційних технологій та Золотоніська загальноосвітня школа №3, а й деякі сільські: Коробівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад», Деньгівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад», Благодатнівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Г.П. Берези, Пальмірська загальноосвітня школа I-III ступенів та Крупський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад».

Під час занять учні мали можливість ознайомитися зі звичаями та традиціями європейських країн, їхнім політичним устроєм та особливостями географічного розташування. Дітям було цікаво, пізнавально, а в деяких моментах дружня бесіда навіть перетворювалася в інтелектуальну дискусію.

У міській раді висловлюють вдячність координатору Світлані Бацюковій, за можливість участі в дійсно корисному для учнів проєкті, та мають надію на подальшу співпрацю.

Відео: Суспільне Черкаси