“Батьківщина” оголосила список кандидатів у депутати Золотоніської ОТГ [ВІДЕО]

16 вересня у Черкасах відбулася 18-та звітно-виборна конференція Черкаської обласної організації політичної партії ВО «Батьківщина». На заході висували кандидатів у депутати місцевих рад усіх рівнів, а також кандидатів на посади сільських, селищних, міських голів на місцевих виборах, призначених на 25 жовтня 2020 року. Про це інформує прес-служба обласної організації «Батьківщини».

Делегати конференції одноголосно обрали головою Черкаської обласної парторганізації Юрія Тренкіна, який до цього був тимчасово виконуючим обов’язки керівника. На конференції затвердили кандидатів від ВО «Батьківщини» на майбутні місцеві вибори, що відбудуться 25 жовтня. До усіх рівнів рад області висуното понад 1000 кандидатів. Зокрема, пролунали і 26 прізвищь майбутніх кандидатів у депутати Золотоніської ОТГ.

«За кожного з наших кандидатів можна поручитися. Багато з тих, хто іде на вибори від черкаської «Батьківщини», – це люди, які відомі у Черкасах та області своїм конкретними добрими справами», – наголосив Юрій Тренкін.

На конференції були присутні представники окружних і територіальних виборчих комісій, ГО «Опора» та місцевих ЗМІ. Захід проведено з дотриманням карантинних вимог.