У Золотоніській школі №2 будують сучасний спортивний майданчик [ФОТО]

У Золотоноші розпочалися ремонтні роботи з облаштування спортивного майданчика спеціалізованої школи №2 інформаційних технологій. Як повідомляє видання Золотоноша.City, тут мають бути футбольне, волейбольне та баскетбольне поля, бігова доріжка, стрибкова яма тощо.

У фінансовому управлінні Золотоніської міської ради розповіли, що на капітальний ремонт цього об’єкта спрямовано 4 мільйони 900 тисяч 130 гривень. Основним джерелом фінансування є субвенція з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку. На капітальний ремонт спортивного майданчика з державного бюджету передбачено 3 млн 28 тис. 507 грн. Наразі профінансовано 729 тис. 946 грн. Решта суми державної субвенції – 2 млн 298 тис. 561 грн – фінансуватиметься у жовтні, відповідно до помісячного розподілу коштів. З міського бюджету передбачено 1 млн 871 тис. 623 грн.

Реалізувати проєкт мають до кінця 2020 року. Якщо не вдасться використати усі кошти, їх доведеться повертати у державну казну. Однак є всі підстави сподіватися, що скоро друга школа матиме оновлений сучасний спортивний майданчик. Адже цього з нетерпінням чекають 486 її вихованців.