У центрі Золотоноші встановили квітковий логотип міста [ФОТО]

На центральній вулиці Золотоноші з’явився черговий об’єкт вуличного дизайну. Це оригінальна композиція на пагорбі, за пам’ятним знаком «Танк». На витоптаних стежках відтепер розкинувся логотип нашого міста. Про це розповідає видання Золотоноша.City.

Над його створенням фахівці приватного підприємства «Базис плюс» працювали три дні. Розпочали роботи ще 3 липня. Основний акорд припав на наступний день. А вже 6 липня провели завершальний етап – висадження чорнобривців. Ці два острівці квітів будуть єдиною рослинністю, решта – висипана кольоровими камінцями. Щоб підібрати гравій різного кольору, застосували широку гаму фарб. Створити ескіз на пагорбі та скомпонувати кольори комунальникам допомогла художниця Будинку дитячої та юнацької творчості Валентина Стеблина.

Як пояснила директор ПП «Базис плюс» Олена Козлова, емблема міста житиме протягом року. Тому, щоб вона не була сезонною, обрали варіант з камінцями. Взимку місця двох ареалів з квітучими чорнобривчиками теж заповнять пофарбованими камінчиками. Навкруг пагорбової емблеми засіяли газонну траву. Нарешті головоломка для містян, котрі побачили вкриту чорною плівкою територію напередодні вихідних, розгадана. 

Площа біля танку, що починалася з облаштування переходів із сучасними звуковими таймерами, прокладання тротуару плиткою, розбиття нових клумб, розчищення від заростей парапетів, встановлення поручнів обабіч бетонних східців, викладеного оригінального рукотворного букету, спільними зусиллями команди міської влади Золотоноші та місцевих комунальників впевнено вбирається в нові шати.

Читайте також: У Золотоноші здійснюють масштабні заходи із благоустрою [ФОТО]