Викладачі музичної школи провели онлайн-фестиваль для своїх вихованців [ВІДЕО]

Карантин мистецтву на заваді не стане ніколи. Тим більше у Золотоноші, і тим більше – у стінах креативної та завзятої місцевої дитячої музичної школи. Хоч заклад і порожній вже понад 40 днів через пандемію, проте його колектив на місці стояти не збирається.

Декілька тижнів тому Золотоніська ДМШ вже здивувала містян, запустивши онлайн-навчання музичному та хореографічному мистецтву. Цього ж разу пішли далі – організували справжній фестиваль майстерності для своїх учнів. Упродовж минулого тижня вихованці школи надсилали організаторам свої домашні музичні творіння. Журі у складі колективу закладу сьогодні оприлюднило результати голосувань, нагородивши грамотами найкращих. Карантин і тут увів корективи – свої відзнаки кожен учень роздрукує вдома на принтері, а опісля завершення обмежувальних заходів принесе на підпис до керівника музичної школи Ігора Путинця.

Окремий сюрприз від викладачів – онлайн-концерт задля зацікавлення учнів. Інструментальний ансамбль “Лад”, що був утворений із представників педколективу школи, записав “карантинний” трек “Кантрі по-українськи”.

Детальніше зі списком переможців,  також їхніми творіннями можна ознайомитись у відповідній спільноті – I інструментальний онлайн конкурс учнів Золотоніської ДМШ