Шляховики розпочали ремонт траси в районі Софіївки та Піщаного [ФОТО]

«Велике будівництво» продовжується у Золотоніському районі: проект щоденно набирає обертів та потужностей. На автодорозі державного значення Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь на ділянці км 87+300-км 98+000 на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області розпочалися роботи з капітального ремонту. Про це інформує прес-служба САД.

Цього року буде відремонтовано та введено в експлуатацію 10,7 км дорожнього покриття – від повороту на Канів у селі Софіївка до села Піщане Золотоніського району. 15 квітня на цій ділянці розпочалися роботи із фрезерування старого асфальтобетонного покриття.

У межах виконання поточного середнього ремонту шляховики здійснять цілий комплекс робіт: регенерацію конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією холодний ресайклінг, укріплення узбіччя та влаштування водовідведення з проїзної частини автодороги, улаштування основи дорожнього одягу, додаткових смуг, з’їздів з дороги з трьох шарів асфальтобетону, нових посадкових та зупинкових майданчиків, дорожньої розмітки та інформаційних знаків. Також у межах капітального ремонту відремонтують міст через річку Супій.