Мер Золотоноші закликав містян святкувати Великдень вдома

Міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський сьогодні нагадав місцевим жителям, що цьогорічний Великдень має святкуватись у нових обставинах. Про це повідомляє офіційний сайт виконавчого комітету. Водночас він зауважив що всі, хто вірять у силу Господнього Воскресіння по-справжньому, можуть і в карантинних умовах  з чистою душею помолитися за свою родину та країну.

– Господь завжди у наших серцях та поряд з нами. Враховуючи те, що у місті вже офіційно зафіксовано декілька випадків інфікування короновірусною хворобою, пропоную замість відвідування храмів, переглянути відеотрансляції богослужінь та з молитвою окропити освяченою водою паски, – зазначає міський голова.

Нагадаємо, що у Золотоноші продовжують контролювати карантинні норми: місто патрулює поліція, перехожих забезпечують масками, які за вказівкою міського голови виготовлять у територіальному центрі, підприємці-порушники умов отримують приписи від відповідних служб.

До того ж у місті активно працюють комунальні служби. Упродовж останнього тижня за допомогою військової техніки проводиться обробка центральних вулиць міста. Під час карантину не припиняються ремонтні роботи на дорогах і тротуарах.  За останні тижні вони здійснили поточний та ямковий ремонт так званої об’їзної дороги. Мова йде про частину вулиць Заводська, Канівська та Максимовича. У середмісті відремонтували частину тротуару біля Свято-успенського собору, здійснили підготовчі роботи для організації нового пішохідного переходу біля другого відділення “Нової пошти”. У центральній міста облаштували асфальтне покриття позаду приміщення “Еко-маркету” – від центральної лікарні до сходів меморіалу «Танк».