“Раджу усім піклуватися про свою безпеку”, – Тетяна Орленко

Золотоніські служби та керівники ОСББ цими днями активно дезінфікують територію міста. Своїм досвідом на офіційному сайті міста ділиться керівниця ОСББ “Незалежність” Тетяна Орленко. За її словами, згуртувавшись, мешканці намагаються  не допустити розповсюдження страшної хвороби. На території свого двору мусили закрили дитячий майданчик.

– У кожному під’їзді щодня чергують дівчата, які протирають перила та ручки дверей хлорним розчином з першого до п’ятого поверху! На ручки вхідних дверей прив’язали ганчірки, які доручили мешканцям першого поверху поливати декілька разів на день спеціальним розчином. Біля кожного під’їзду – ганчірка для підлоги, яка теж обробляється дезрозчином, – розповідає керівниця ОСББ та депутатка міської ради. 

За словами Тетяни Орленко, проводять і роз’яснювальну роботу, адже не всі пенсіонери користуються інтернетом. На вході до кожного під’їзду тут віднедавна висять інформаційні листівки щодо розповсюдження хвороби, засобів боротьби із нею та карантинних застережень.

– Підлогу в під’їзду миємо з хлоркою! Найголовніше – ми придбали обприскувач, респіратори, захисний костюм та професійний розчин, для дезінфекції під’їздів та прилеглої території. Поливаємо гарно, не шкодуючи розчину. Хочу усім порадити попіклуватися про свою безпеку! Не чекайте,поки хтось за вас це зробить! Наше здоров’я в наших руках! Дотримуйтесь вимог карантину і все буде добре!” – наголошує Орленко.