У золотоніській дитячій установі «Ромашка» змінився керівник

Відповідно до наказу відділу освіти Золотоніського міськвиконкому від 3 березня 2020 року завідуючою дитячим дошкільним закладом «Ромашка» призначили Ніну Коновал. Про це розповідає видання Золотоноша.City.

Ніна Іванівна народилася 11 березня 1979 року у місті Київ, де на той час навчалися її батьки. З 1980 року проживає у Золотоноші. Успішно закінчила гімназію ім. С.Д. Скляренка. З 1996 по 2001 роки навчалася у Черкаському державному національному університеті ім. Б. Хмельницького на хімічному факультеті. Другу вищу освіту і фах педагога-дефектолога здобула в Національному педагогічному університеті ім. М.П. Драгоманова.

Трудову діяльність розпочала 2001 року вчителем хімії у Золотоніській школі №3. З 2006 по 2014 роки – заступник директора з виховної роботи у спеціалізованій школі №2 інформаційних технологій. Далі обіймала посаду директора Золотоніської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. До нового призначення працювала методистом методичного кабінету міського відділу освіти.

Одружена, має двох доньок. Старша – студентка Української медичної стоматологічної академії м. Полтава, менша – навчається у школі №2.