Золотоніські рятувальники перемогли на обласних змаганнях з пожежно-прикладних та професійних видів спорту

У Черкасах відбувся заключний зональний етап змагань Чемпіонату з пожежно-прикладних та професійних видів спорту. Участь взяли команди з апарату обласного управління, 1-го та 2-го державних пожежно-рятувальних загонів, аварійно-рятувального загону спеціального призначення та чотирьох пожежно-рятувальних підрозділів області. Серед них – колектив рятувальники із Золотоноші.

За словами заступника начальника облуправління Вячеслава Перевізника, подібний турнір сприяє підвищенню бойового духу рятувальників, згуртованості колективу та відпрацювання багатьох якостей. Мова йде, наприклад, про рішучість, наполегливість, сміливість і прагнення досягнення мети. 

У змаганнях з міні-футболу перемогу вибороли рятувальники 2-го державного пожежно-рятувального загону міста Черкаси, другу сходинку посіли золотоніські вогнеборці, а третє місце – співробітники апарату Управління.

В наступних змаганнях по перетягуванню канату, яким для фахівців Служби порятунку був пожежний рукав, місця розподілилися інакше. На першу сходинку піднялися рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення, друге місце, як і попереднього разу, залишили за собою рятувальники із Золотоноші, а третьою стала команда 1-го державного пожежно-рятувального загону міста Черкаси.

У підсумку змагань, перемогу здобула команда рятувальників Золотоноші.