Золотоніська молодь презентувала відеокліп до Дня міста [ВІДЕО]

“Всім привіт! Вас вітає перлина Черкащини, місто із “золотою” назвою – Золотоноша. Справжня столиця чорнобривців, адже наше містечко єдине в Україні, де проводяться Всеукраїнський фестиваль чорнобривців та фестиваль юнацької патріотичної пісні “Героям слава!”. Ми вітаємо дітей та дорослих, котрі створюють цікаві та оригінальні інтерпретації гімну України. Столиця чорнобривців продовжує флеш-моб і приєднується до міст-попередників”, – з такими словами звернулася до земляків золотоніська молодь, створивши справжній відеосюрприз до 443-ї річниці від дня заснування свого міста. 

Режисер, автор ідеї та сценарист – Ірина Темченко, відома містянам в якості фахівця міського Будинку культури. Основа кліпу – оригінальний трек та вокал. Тут свою роль зіграв черкаський метал-гурт “Vesta”, зокрема Олександр Сичов, Антон Аргунов та Роман Чуприна. Останній і відповідав за саунд-продакшн. Запис, зведення та мастеринг саундтреку здійснив Костянтин Ратніков.

Вокал: Дар’я Корженевська, Каріна Кісанова, Любов Поліс, Юрій Мірошник, Ангеліна Снопок, Златослава Темченко, Дмитро Снопок.

Гітара: Роман Чуприна

Клавіші: Роман Чуприна, Любов Поліс

Бас-гітара: Олександр Сичов

Ударні: Антон Аргунов

Хореографія: танцювальна студія Dance Maister

Знімали кліп Сергій Марченко, члени Молодіжного клубу журналістики Дарія Бартукова та Роман Бакай, а також місцеві фахівці аерозйомки Олександр Городинець і Олександр Гущик. Під час монтажу також були використані кадри від Дмитра Сала та відеографа Анатолія Реви.

У зйомках взяли участь місцеві діти (Дарина Бартукова, Роман Бакай, Любов Поліс, Дар’я Корженевська, Каріна Кісанова, Юрій Мірошник, Ангеліна Снопок, Златослава Темченко та Дмитро Снопок), колектив гурту “Vesta”, а також юнацька футбольна команда Золоніської ДЮСШ U-10.

Окремо автори проекту дякують за допомогу Міському будинку культури, Дитячо-юнацькій спортивній школі, Молодіжному клубу журналістики, Дитячій музичній школі, ПрАТ “Золотоніський Машбуд”, Управлінню житлово-комунального господарства, Центру соціальної допомоги та Свято-Успенському Собору.