Монетизація пільг: як золотонісцям підготуватися до змін

З першого жовтня в Україні розпочнеться так звана монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Усі без винятку громадяни України, яким було призначено пільгу, отримуватимуть її у грошовій безготівковій формі. Проте, за заявою пільговика, виплата пільги може здійснюватися у грошовій формі.

Для того, щоб якісно підготуватися до масштабної монетизації, золотоніське міське управління праці та соціального захисту населення просить всіх отримувачів пільг на оплату житлово-комунальних послуг якнайшвидше подати деякі відомості про себе. Мова йде про номер мобільного телефону, інформацію про склад сім’ї (у разі його зміни), копії й оригінали паспорту та «ідентифікаційного коду» (у разі наявності будь-яких змін), копії та оригінали пільгових посвідчень (у разі їх зміни), квитанції на оплату послуг  (за останній місяць).

Якщо ж Ви – власник паспорта у формі ID-картки, необхідно обов’язково пред’явити витяг з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання.

Зазначені відомості слід надати до управління праці та соціального захисту населення  ну вулиці Шевченка 70 (кабінет №5).

Телефони для довідок: 5-22-76, 5-39-88