Золотоніські волонтери вкотре побували на Сході [ФОТО]

Минулого тижня волонтери міста організували чергову поїздку на Схід, аби допомогти тим, хто захищає нашу країну. Серед них – представники громадських організацій, бізнесу, міської влади. Всі вони стверджують, що стояти осторонь не повинен жоден українець, а ми всі маємо допомагати тим, хто цього потребує. Про це повідомляють на офіційному сайті міської ради.

За словами начальника УЖКГ Олександра Флоренка, золотонісці завезли необхідні речі бійцям батальйону ЗСУ “Айдар” та Добровольчого Українського Корпусу. Мова йде про продукти харчування, сухпайки, овочі, відеокамери, захисні окуляри, взуття, воду, маскувальні сітки та пральну машинку. Збирали все це міські жителі, міська рада та депутати, підприємства та підприємці, благодійні та релігійні організації. Скоро допомогу збиратимуть знову та проситимуть долучитися всіх небайдужих.

Директор Благодійного фонду “Разом” мецената Людмили Русаліної Борис Холоденко стверджує, що фонд та меценатка із задоволенням долучилися до ініціативи небайдужих золотонісців та передали продукти харчування бійцям.

– Це той мізер, яким ми можемо їм частково полегшати тяжкі будні. Віримо, що перемога буде за нами, – додав Холоденко.