У Золотоноші визначили кращу пару міста [ФОТО, ВІДЕО]

14 лютого у залі міського Будинку культури обирали ідеальну сімейну пару міста. Родини, які брали участь у конкурсі, мали різний подружній стаж: від трьох до тридцяти років. Змагалися за романтичну вечерю у кафе-барі “Берлога”, подарунки від Благодійного фонду “Разом” мецената Людмили Русаліної та депутата обласної ради, голови Аграрної партії Черкащини Віктора Полозова. Про це інформують на офіційному сайті міста.

Учасники конкурсу – Леся та Андрій Мозгові , Неля та Євген Боченкові , Оксана та Петро Міхновські, Ніна та Олександр Коновали, Анастасія та Олександр Мірошники, Олександр та Олена Кроха. Усі пройшли ряд випробувань: чоловіки вчилися робити зачіски, а дівчата зашнуровувати берці, розуміти один одного по губам та підказкам, читати вірш у ролях та визначати категорію продукту за назвою. Глядачам теж не доводилося сумувати вони підтримували пари-учасники, підспівували місцевим артистам та брали участь у інтерактиві з залом. Цього дня золотонісці, які прийшли на захід, утворили велике імпровізоване серце зі ста маленьких сердечок.

Найбільш спритними у змаганнях стала пара Олександра та Ніни Коновал. Окрім подарунків від Благодійного фонду “Разом”, Аграрної патрії та депутата облради Віктора Полозова, пара мала можливість поїхати на романтичну вечерю комфортабельним автомобілем, що безкоштовно надало таксі “Пілот”.

У вітальному слові до присутніх міський голова Віталій Войцехівський подякував учасникам за щирість емоцій, а усім присутнім побажав щирого кохання, злагоди у родинах та миру.