Юні гімнастки “Профіспорту” демонстрували свою майстерність [ФОТО]

Напередодні новорічних свят вихованки СК “Профіспорт” представили на розсуд глядачів свої показові виступи. Дівчатка віком від 3-х до 12 років демонстрували свою вправність з художньої гімнастики. Шістдесят гімнасток змогли показати свої індивідуальні й групові виступи з обручем та м’ячем. Про це повідомляє веб-сайт благодійного фонду “Разом” Людмили Русаліної.

За словами Тетяни Кушнірук, мами вихованки “Профіспорту”, свято видалося чудовим, діти отримали позитивні емоції, змогли обмінятися досвідом та подивитися хто на що гаразд. Є дітки, які займаються гімнастикою довше, є ті, що розпочали свій спортивний шлях нещодавно. Однак кожна з дівчаток сьогодні показала високу майстерність і талант.

Наймолодша учасниця заходу – трирічна Аріна Ніщенко – говорить, що тренування їй не дуже подобаються, а от виступати  у гарному вбранні та ще й отримувати за це подарунки – весело. Благодійний фонд “Разом” мецената Людмили Русаліної презентував усім дівчаткам-учасницям заходу солодкі подарунки. Тренерів та організаторів свята також не оминули увагою: зручні сумки, сувеніри від фонду стануть принагідними до свят.

Як зазначив у вітальному слові голова спортклубу “Профіспорт” Сергій Савенков, таке чудове свто відбулося лише завдяки злагодженій роботі тренерів, батьків, міської влади та меценатів. Подякою нагородили і благодійний фонд “Разом”, який підтримує юних гімнасток.

Представниця фонду Ірина Тернова побажала спортсменкам нових звершень та перемог. Також наголосила, що БФ “Разом” і надалі підтримуватиме талановиту молодь Черкащини.