Обласний турнір з греко-римської боротьби зібрав у Золотоноші 100 учасників [ФОТО, ВІДЕО]

У Золотоноші відбувся ІІ обласний турнір з греко-римської боротьби пам’яті загиблих героїв у війні українців проти російського агресора. Понад сто молодих спортсменів з усієї області змагалися за першість з греко-римської боротьби. Захід проведений на базі місцевого професійного ліцею, а його організаторами стали 24-й окремий штурмовий батальйон «Айдар» та Добровольчий Український Корпус “Правий сектор”.

Фінансову підтримку для проведення турніру надав міський голова Віталій Войцехівський. Благодійний фонд “Разом” мецената Людмили Русаліної кожному учаснику змагань презентував солодкі подарунки.

Юнаки ж Черкащини від 7 до 13 років вражали своєю наполегливістю та жагою до спортивної перемоги. Кожен учасник (а це – представники Черкас, Золотоноші, Звенигородки, Золотоніського та Звенигородського району) демонстрував фізичну, технічну підготовку, вміння і навички боротьби. Кращих відзначили медалями та кубками. Хоча й головний висновок від присутніх – всі учасники турніру, без виключення, вже переможці. Адже вони обрали правильний шлях дисципліни, спорту та здорового способу життя.