Педагог першої школи отримала срібло на обласному конкурсі “Учитель року” [ФОТО]

17-19 грудня на базі Черкаського інституту післядипломної освіти педпрацівників відбувся обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019». На попередніх у ньому взяли участь 223 педагогів з усіх районів та міст Черкащини. Змагалися вони в номінаціях «Вчитель інклюзивного класу», «Французька мова», «Географія», «Захист Вітчизни» та «Основи здоров’я». Золотоношу представляла вчитель предмету «Основ здоров’я» спеціалізованої школи №1 Людмила Тараненко.

Як повідомляють у відділі освіти, в ході конкурсу  вона розробляла та захищала авторський  творчий проект, виконувала практичну роботу з фаху, проводила конкурсний урок, демонструвала  рівень володіння методикою інтерактивних форм роботи під час проведення методичного практикуму.

За результатами випробувань Людмила Тараненко стала лауреатом, виборовши друге місце. Вітаючи педагога з перемогою, відділ освіти також висловлю подяку усім, хто допомагали конкурсанту: педагогічному колективу школи №1, педагогам гімназії імені Скляренка та спеціалізованої школи №2 інформаційних технологій. Особлива подяка за сприяння в організації участі в конкурсі керівникові таксі “Пілот” Геннадію Перехресту.