Через необачність у Золотоноші перекинулось маршрутне таксі [ФОТО]

Сьогодні вранці у мікрорайоні Згар сталася ДТП за участі рейсового мікроавтобуса. Як повідомив начальник УЖКГ Олександр Флоренко, водій приватного маршрутного таксі, підібравши пасажира, під час руху почав проводити розрахунок з ним. В результаті цього не впорався з кермуванням та з’їхав на узбіччя. Вже там колесами заїхав у канаву відведення дощових вод. Внаслідок цього мікроавтобус розвернуло і перекинуло на бік. На ліквідацію ДТП довелося залучати сили Золотоніських рятувальників.

Комунальні служби нині просять бути максимально обережними на дорозі. У зв’язку зі складними погодними умовами (дощі протягом останніх двох діб та зниження температури) ситуація на дорогах міста складна. Наразі в місті температура повітря коливається від 0 до -2 градусів. Такі погодні умови утримаються до вечора з поступовим пониженням температури до -7 градусів.

В управлінні ЖКГ зазначають, що проїзд головними транспортними артеріями забезпечено в повному обсязі, на другорядних вулицях спостерігається незначне ускладнення руху у зв’язку з ожеледицею. На вулицях міста продовжує працювати снігоприбиральна техніка. З початку снігопаду на дороги було висипано близько 100 тон протиожеледної суміші, також додатково залучена техніка резерву – техніка промислових підприємств міста, пристосована для чищення снігу.

Комунальні служби працюють на вулицях з пізньої ночі і будуть працювати, поки максимально не наведуть лад на шляхах.