Дитячі команди золотоніської ДЮСШ гратимуть в обласній футзальній лізі

У Черкасах незабаром вперше буде запроваджена дитяча футзальна ліга. Проводитимуть турнір у двох групах – для хлопців 2010 та 2009 року народження. Як повідомляє Черкаський спорт, команди гратимуть по коловій системі в одне коло. В обох візьмуть участь і колективи нашої дитячо-юнацької спортивної школи.

Старша команда змагатиметься із футбольними клубами “Макс”, “Атлетик”, “Черкаси”, “Футбольна родина”, “Черкаський Дніпро”, а також вихованцями СДЮСШОР “Чайка”, КДЮСШ №1, ФШМ “Явір” і ДЮСШ “Дніпро-80”. Молодші золотонісці гратимуть із КДЮСШ №1, ДЮСШ “Дніпро-80”, ФШМ “Явір”, СДЮСШОР “Чайка” і вихованцями професійного клубу “Черкащина-Академія” із Білозір’я. Змагання проводить департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Нагадаємо, 20-24 жовтня у Золотоноші відбувся III Всеукраїнський турнір з футболу серед дитячих команд пам’яті Олексія Грінька. У змаганнях взяли участь команди з Харкова, Черкас, Канева та Золотоноші.

За підсумками турніру перше місце вибороли футболісти з міста Харків (ДЮСШ-12), друге місце посіла ДЮСШ м. Золотоноша, третє за юними футболістами з Канева, а четверте залишилося – Черкасам. Всі гравці команд були нагородженні медалями турніру та кубком за відповідне місце.