На центральній вулиці продовжують штрафувати великогабаритні вантажівки [ФОТО]

Учора зранку багатотонна вантажівка знову намагалася зекономити декілька літрів палива, намагаючись проскочити центром Золотоноші. Як повідомляють в управлінні житлово-комунального господарства,  автомобіль рухався вулицею Шевченка замість того, щоб використати об’їзну дорогу та потрапити на вивантаження до іншого населеного пункту. Натомість, залишившись без бажаної економії кількох десятків гривень, водій отримав чималий штраф від Національної поліції України.

Також комунальники зазначаються, що УЖКГ, Нацполіція та місцеві активісти “АвтоЄвроСили” продовжують плідну співпрацю з виявлення порушень Правил дорожнього руху. 

Нагадаємо, у вересні представники АЄС, окрім контролю за масовим нанесенням розмітки на вулицях міста та організації руху, взялися допомогти місцевим комунальникам в наведенні благоустрою, намагаючись зробити пішохідні переходи дещо безпечнішими. Активіст “АвтоЄвроСили” Віктор Пономаренко за власний кошт взявся облаштувати яскраві пішохідні переходи біля професійного ліцею, гімназії імені Скляренка та Спеціалізованої школи інформативних технологій №2. 

Під час робіт використовувалася достатньо якісна дорожня фарба та спеціальне напилення, яке відбиває світло фар автомобілів та ліхтарів вуличного освітлення. Таким чином, нові переходи збільшили безпеку для пішоходів, які користуються ними в темну пору доби. Особливо в осінні та зимові періоди.

Читайте також: Шляховики продовжують ремонт дороги на Обухова. На черзі – вулиця Незалежності