Біля Золотоноші облаштували ще одну зону лісового відпочинку [ФОТО]

Золотоніський лісгосп облаштував чергове місце для шанувальників активного відпочинку на природі. В напрямку Коробівки, поряд із в’їздом у хутір Холодний, віднедавна базується рекреаційний пункт «Холодок». Зона відпочинку розташована у 87-річному сосновому бору. Тут розташовані три просторі альтанки, а в них – широкі та міцні дерев’яні столи, зручні лави.

Поряд на дорослих та дітей чекає оригінальна гойдалка. Допитливі ж відпочивальники можуть дізнатися тут чимало цікавої інформації про життя лісу, небезпеку лісових пожеж, лісовий етикет.

Вибір локації невипадковий: лісівники помітили, що це місце в будь яку пору дня сховане від спекотного сонця в прохолодну тінь. А мальовничий вид що відкривається звідси подорожнім, вартує дорого. Про те відвідини, звісно ж, безкоштовні.

У Золотоніському лісовому господарстві пояснюють відкриття ще одного рекреаційного пункту тим, що це – ще один з важливих напрямків їхньої роботи. В цьому мають підтримку та допомогу активних, справді небайдужих до долі лісу місцевих жителів, зокрема й Золотоноші.