Золотоноша візьме участь у європейській програмі якості надання адміністративних послуг

Золотоніська міська рада подала заявку до Програми «U-LEAD з Європою»  на участь у конкурсному  відборі щодо покращення якості надання адміністративних послуг для населення. Про це повідомляє управління економіки на офіційному сайті міста. Заявка схвалена, а Золотоніський міськвиконком став претендентом на участь. Про це розповіли на останньому засіданні сесії Золотоніської міської ради регіональний спеціаліст Програми «U-LEAD з Європою» Алла Лежненко та представник Черкаського регіонального центру місцевого самоврядування Любов Полішкевич

Ще у жовтні 2015 року приміщення на Незалежності 40, в якому був розміщений міський ЦНАП, зазнало значного пошкодження у зв’язку з пожежею. Станом на сьогодні в місті надається значна кількість адміністративних послуг. Працівники, що обслуговують населення, тимчасово знаходяться в орендованому приміщенні Золотоніського відділку КП «ЧООБТІ» на вулиці Незалежності 15. Крім того, у відділі ЦНАП облаштоване робоче місце головного спеціаліста відділу організаційного забезпечення, контролю та кадрової роботи щодо надання довідки про склад сім’ї та інших довідок.

Саме тому актуально стоїть питання завершення реконструкції власного приміщення, в якому буде можливість організувати надання якісних адміністративних послуг з урахуванням усіх вимог чинного законодавства щодо доступності, своєчасності та прозорості їх надання. Завершення реконструкції планується у першому півріччі 2019 року.

З огляду на обставини, які склались свою участь у програмі задекларувала і Золотоноша. Учасники, які пройдуть відбір та виконають всі умови Програми, будуть забезпеченні оргтехнікою, програмним забезпеченням, якісними та зручними меблями як для працівників так і для відвідувачів, пройдуть навчання щодо надання адміністративних послуг за найвищими європейськими стандартами.

Як зазначають в управлінні економіки, попереду ще багато роботи, але це один із шансів створити сучасний Центр надання адміністративних послуг у місті Золотоноша.