Рятульваники представили свою діяльність на «Ярмарку професій» [ФОТО]

З метою ознайомлення молоді з важливою та мужньою професією, співробітники Золотоніського районного відділу ДСНС взяли участь у профорієнтаційному заході для дітей. Організаторами «Ярмарки професій» виступили працівники міськрайонного центру зайнятості, зібравши у парку Шевченка представників найбільш популярних професій. Відвідувачі ярмарку мали змогу поспілкуватися у форматі «живої бібліотеки». 

Під час заходу локація Служби порятунку зібрала найбільше дітей. В більшості своїй – випускників, які невдовзі залишать стіни шкіл та обиратимуть собі майбутній шлях. Хлопці та дівчата ознайомилися з професією рятувальника, специфікою діяльності та основними напрямками роботи. Підліткам розповіли про те, якими особистими якостями та фізичною підготовкою повинен володіти працівник ДСНС.

Також школярів ознайомили із спеціалізованими вищими навчальними закладами, в яких можна отримати професію рятувальника, з умовами вступу туди. Надали й інформаційні матеріали, що розповідають про трудові будні працівників ДСНС.