Юні каратисти привезли нагороду із “Полтавської битви – 2018” [ФОТО]

У Полтаві минулими вихідними відбувся відкритий чемпіонат з кіокушин карате “Полтавська битва – 2018”. Взяли участь у змаганнях близько 400 спортсменів з різних регіонів країни. Золотоношу представляло четверо юних каратистів – Арсеній Макаренко, Костянтин Озірський, Георгій Дробязко та Артур Папоян.

Останній у напружених боях зумів посісти друге місце на чемпіонаті, закінчивши два поєдинки достроково нокаутами, проте поступившись у фіналі більш досвідченому та титулованому супернику. 

Серед інших, Георгій Дробязко відзначився трьома нокаутами, проте у спарингу за вихід до фіналу таки програв майбутньому чемпіону. Результат хлопця – 4-те місце. Костянтин Озірський, не дивлячись на відсутність досвіду на подібних форумах, зумів нокаутувати суперника у дебютному поєдинку. В наступному раунді поступився представникові господарів. Не менш достойно розпочав свої перші кроки на великих змаганнях і Арсеній Макаренко, хоча, знову ж таки, нестача досвіду відчулась.

В цілому, за оцінками золотоніського тренера Олексія Дробязка, наші юні спортсмени показали цілком пристойну для свого рівня техніку ведення бою та бажання боротися.