“Златогор” та “Красногірський олійний завод” отримали золоті медалі від Мінагрополітики [ФОТО]

Золотоніські підприємства харчової та переробної галузі області отримали золоті медалі Міністерства аграрної політики та продовольства України – за результатами ХХХ Міжнародної виставки «Агро – 2018». Вона відбувалась у столиці з 6-9 червня. Загалом 22 підприємства Черкащини взяли участь у заході, з них відзначено п’ять.

Як повідомляють на інтернет-порталі “ДЗВІН”, під час колегії ОДА відзнаки керівникам підприємств вручив очільник області Юрій Ткаченко. За впровадження новітніх технологій в галузі переробки олійних культур медаль вручили засновнику ТОВ «Красногірський олійний завод» Віктору Полозову, а за значний внесок в розвиток лікеро-горілчаної галузі – Руслану Загородньому, національному менеджеру з розвитку торгових марок ТОВ «Золотоніський лікеро-горілчаний завод «Златогор».

Міжнародна виставка «Агро-2018» – найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі. Це – ефективна платформа для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловий захід, що відкриває можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.