Народний депутат Рудик відкрив спортивний майданчик у п’ятій школі [ФОТО, ВІДЕО]

Спорт у кожен двір. Черкаська область отримала понад три мільйони гривень державної субвенції на будівництво спортивних майданчиків. За повідомленням випуску новин “Подробиці” на телеканалі “Інтер”, ініціатором виділення цих коштів став народний депутат Сергій Рудик. Один з майданчиків, на який витратили 195 тисяч гривень, сьогодні відкрили у місті Золотоноша. На шкільному подвір’ї облаштували десяток сучасних вуличних тренажерів та баскетбольні кільця.

Майданчик дуже сподобався навіть наймолодшим спортсменам – одразу після відкриття малеча стрімголов кинулася опановувати тренажери. Такі комплекси мають з’явитися у 18 райцентрах Черкаської області.

“Я вирішив не зупинятися на будівництві спортивних майданчиків в межах 198 виборчого округу і в минулому році вийшов з ініціативою будівництва таких спортивних сучасних майданчиків в кожному райцентрі Черкаської області і в місті Черкаси бажаю всім депутатам місцевих рад, колегам-мажоритарникам. Робити це в кожному селі, для того щоб діти росли спортсменами, не хворіли”, – говорить Сергій Рудик, народний депутат України.