Розпочато поточний ремонт п’яти золотоніських вулиць [ФОТО]

Золотоніські шляховики розпочали поточний ремонт доріг міста. За повідомленням управління житлово-комунального господарства, наразі роботи виконують на вулицях: Монастирській, Троїцькій, Катерини Полатайло, Івана Франка та Баха. Рух транспорту там частково обмежено. 

Також від сьогодні на території ліквідації аварійної ситуації на напірному колекторі системи водовідведення відновлено ремонтні роботи. Вони на вулиці Шевченка триватимуть протягом декількох днів. Одразу після їхнього завершення працівники підрядної організації планують продовжити роботи на двох проблемних ділянках самоплинного колектора. Можливі незначні ускладнення для руху транспорту. Водіїв просять з порозумінням поставитись до цієї ситуації, бути максимально уважними та обережними.

В свою чергу у прес-центрі міської ради зазначають, що працівники КП “Міський водоканал” продовжують наводити лад на всіх куточках міста. На сьогодні завершують прибирання кладовищ. Чепурять центральні вулиці міста не лише прибиральники та двірники, а й квітникарі.

Наразі тривають роботи біля районного стадіону “Колос”. Місце критичне, адже деякі жителі почали перетворювати місцину у сміттєзвалище: порожні пляшки, наповнені сміттям пакети, шприци. Дільниця благоустрою Водоканалу працює тут від ранку. Залучили машину для подрібнення гілок, котра переробляє залишки деревини на технологічну та паливну тирсу.