Золотоношу вчетверте накрила хвиля обшуків

Силові органи сьогодні провели масштабні обшуки в стінах міської ради та в оселях золотоніських посадовців. Тривав процес від самого ранку, а метою столичних гостей був пошук документів, які вже давно були вилучені правоохоронцями. Деталі будуть відомі згодом. Наразі, після закінчення слідчих процедур, міський голова Віталій Войцехівський зазначає, що працівників виконкому навряд чи можна здивувати будь-якими перевірками.

За словами посадовця, обшуки в службових кабінетах та приватних помешканнях відбувались неодноразово, тому на повсякденну діяльність це вже впливає мало. Водночас він висловлює надію, що ця перевірка випадково збіглася із депутатськими комісіями, котрі мали відбутися також і сьогодні. Саме на цих передсесійних дискусіях міські обранці планували обговорити питання про виділення коштів на реконструкцію колектора.

– Моя мета єдина – нормальна життєдіяльність міста. Ми певні, що рішення про виділення коштів на реконструкцію колектора депутати усе-таки приймуть на 33-й сесії міськради. Прагну, аби усі ініційовані справи дійшли до суду, а відповідні органи спрацювали чітко, компетентно та справедливо, – прокоментував ситуацію Войцехівський.