Золотоніські молодіжні проекти отримають гранти від ОДА

Молодіжна команда з міста взяла участь у конкурсі соціальних молодіжних проектів від управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації. На конкурсі були представлені 49  проектів, три з яких захищали представники золотоніської міської молодіжної громадської організації «Центр розвитку молоді» – учнівська молодь міста. Про це повідомляють у прес-центрі виконавчого комітету.

За результатами розгляду, протягом року в місті буде реалізований проект “Майстерня “Живи здорово” від учениці шостої школи Дарини Бартукової. Присвячений він проведенню молодіжної школи (за принципом «рівний-рівному») з попередження наркоманії та ВІЛ-інфекції.

Гімназистка Олександра Приходько працюватиме над проектом “Молодіжні гіди Златокраю”. Його мета – організація мобільної виставки “Обличчя Златокраю”. Розповідатиме вона про видатних вихідців з нашого краю – відомих учених, політичних діячів, спортсменів. Проводитимуть виставку молодіжні лідери, а в її рамках планується виготовлення тематичних постерів, які мандруватимуть навчальними закладами, розробка молодіжних квестів на історичну тематику, для глибшого вивчення та розуміння історії Золотоноші.

Тетяна Нижник із ЗОШ №3 працюватиме над “Молодіжною менторською програмою”. Вона передбачає започаткування системи наставництва, за якою активна молодь зможе надавати підтримку дітям з вразливих сімей, допомагати розвиватися та розкривати таланти.

Всі проекти будуть реалізовані за підтримки служби у справах дітей, молоді та спорту.