Золотоноша готується до погіршення погодних умов

За повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології, внаслідок переміщення активного циклону 2-3 березня очікується ускладнення погодних умов. Мова йде про посилення вітру до 15-20 м/сек, сильний сніг, хуртовину та ожеледицю. Температура вночі – 10-15 градусів нижче нуля.

З метою запобігання надзвичайних ситуацій міський голова Золотоноші скликав на позачергову нараду керівників структурних підрозділів, комунальних та приватних підприємств міста. Віталій Войцехівський заслухав звіт щодо виконаних робіт.

За повідомленням начальника УЖКГ Олександра Флоренка, наразі ще понад 30 вулиць не бачили очисної техніки. З ладу вийшла одна одиниця снігоприбиральної техніки, робота ускладнюється, однак місту допомагають промислові підприємства, що знаходяться на його території. Також до робіт були залучені крупні трактори John Deere із села Піщане.

За словами директора КП «Міський Водоканал» Сергія Кузнєцова, з 2-ї години ночі техніка знову вийде на дороги міста, очистить та посипле тротуари. Відповідною сумішшю комунальники забезпечені у достатній кількості.

Також міський голова нагадав, що у Золотоноші працюють два пункти обігріву: приймальне відділення ЦРЛ та центр соціальної допомоги на Благовіщенській.

Посилювати моніторинг ситуацію в місті та оперативно реагувати на надзвичайні ситуації будуть патрульні. На випадок знеструмлення частини міста, бригади енергетиків також переведені на посилений робочий режим. У разі виникнення небезпечних ситуацій золотонісців просять звертатися на гарячу лінію міського голови – 5-21-72.