Обладнання переходів, нові баки, рейд УЖКГ: нарада комунальників від 3 січня

Керівники УЖКГ та ТОВ «380 В» проводять оперативні моніторинги найбільш проблемних пішохідних переходів. Про це стало відомо на ранковій нараді комунальників, котра проводиться щосереди. Найближчим часом переходи будуть освітлені, поряд із ними встановлять засоби інформування пішоходів. Перевіряються також і автобусні зупинки на наявність інформаційних табличок. В разі їхньої відсутності перевізник отримуватиме приписи.

На прохання жителів міста вчора було замовлено 50 додаткових сміттєвих баків. Їх встановлять у дворах багатоповерхівок.

Відучора спеціалісти УЖКГ розпочали рейд з виявлення порушень Правил благоустрою міста на предмет зберігання будівельних матеріалів, перекриття чи перегородження проїздів та проходів. Подібне явище часом унеможливлює рух спецтехніки та пішоходів. Порушникам видаватимуться приписи. В разі невиконання вимог цих документів, особи будуть притягуватись до адміністративної відповідальності.

На більшості кварталів міста вивезено гілля та рослинні рештки, але деякі мешканці продовжують накопичувати та самовільно складати відходи біля домоволодінь. Комунальники нагадують, що такі дії – порушення чинних правил благоустрою.