Ілюмінація, чищення доріг, посипання тротуарів: нарада комунальників від 20 грудня.

Щотижнева нарада керівників комунальних служб міста, що проходить під очільництвом першого заступника міського голови Олега Масла, відбулася у звичному робочому руслі. Керманичі відзвітували за проведену роботу, обговорили нагальні питання та узгодили графік роботи товариств і підприємств у святкові дні, – повідомляє тижневик “Златокрай” (№51 від 21.12.2017р.)

За словами директора КП “Міський водоканал” Сергія Кузнєцова, водоканалівці відновили вивезення гілля з мікрорайонів міста. Наразі комунальна техніка працює на вул. Новоселівська та суміжних – Терещенка, Тургенєва, Ковби, Котляревського, Ніколаєва. На черзі – вул. 23 Вересня, Пушкіна, вулиці 1-го, 2-го і 3-го кварталів. Станом на 8-е грудня вивезено 320 вантажівок гілля. “Міський водоканал” завершив додатковий акційний вивіз рослинних решток з кварталів міста.

Голова правління ПрАТ “Янтарь” Володимир Гончар, котрий відвідав столичний семінар, поділився враженнями та напрацюваннями колег-прибалтів у сфері обслуговування багатоповерхівок. Ні для кого не є секретом те, що мешканці багатоквартирних будинків зайняли споживацьку позицію. У них виробилася стійка тенденція, що перейматися станом їхнього спільного житла повинен хтось, тільки не вони особисто. Як змусити людей господарювати? На це у прибалтів – власний рецепт. Припустимо, аварійний стан і протікання даху – це не проблема лише тих, хто мешкає на останньому поверсі. Якщо інші сусіди уникають матеріальної участі, то члени цього житлового товариства вирішують спір у судовому порядку. Таким же чином вирішуються проблеми і з боржниками. Для погашення боргу їм відводиться всього 3 місяці. Після цього терміну мешканці позбавляються житла.

У зв’язку з підвищенням мінімальної зарплати із січня наступного року ТОВ “Черкасиліфт” збільшує оплату за обслуговування підйомниками на 35%. Тому ПрАТ “Янтарь” змушене переглянути тарифи.

Енергетики ТОВ “380 В” спільно з директором Владиславом Восколовичем доклали максимум зусиль, аби центральна площа і головна ялинка у Золотоноші заграла новорічними вогнями. Окрім цього, вони відновили роботу ліхтарів біля міських фонтанів, які теж набули святкового вигляду.

Дорожники ПрАТ “Золотоношарембуд” під керівництвом Володимира Клімова працюють у цілодобовому режимі, щоби транспортний рух міста був безпечним. За сприятливих погодних умов “рембудівці” готові здійснювати ямковий ремонт покриття шляхом холодного асфальтування.

На фото: парк ко­му­наль­ної тех­ні­ки по­пов­нив­ся до­дат­ко­вим об­лад­нан­ням для AVANT, за до­по­мо­гою яко­го здій­сню­ва­ти­меться по­си­пан­ня тро­­ту­а­рів про­ти­о­же­лед­ною су­міш­шю.