Золотоніська Ліга Сміху розпочинає третій сезон

Уже за тиждень у Золотоноші відбудеться відбірковий тур улюбленого усіма містянами гумористичного фестивалю «Ліга Сміху». Як завжди, організовується він з метою змістовного дозвілля серед дорослих та молоді на зразок відомого телевізійного проекту.

Хто ж стане учасниками третього сезону гумористичного шоу: студенти, викладачі, військові, комунальники, політки, освітяни чи держслужбовці? Побачимо уже наступної п’ятниці, 3 листопада о 17-й годині в міському будинку культури. Усі 10 команд відбіркового туру змагатимуться за тренерів, склад яких цього сезону оновлено. Відомо, що до кінця змагань потенційні тренери повинні обрати собі по дві команди, які й мають привести до перемоги.

Нагадаємо, «Лігу Сміху» в Золотоноші започаткували наприкінці зими 2016 року. Конкурс так сподобався і командам, і глядачам, що його вирішили продовжувати. Адже окрім показу гумористичних талантів, учасники фестивалю ще й збирають кошти на лікування своїх земляків. Цього разу усі виручені гроші від продажу квитків та зібрані під час відбіркового туру передадуть на лікування Каріни Олефір та Владислава Придибайла, які нещодавно постраждали внаслідок ДТП на пішохідному переході.