Чому парламентар знову приїхав до міста під грифом «цілком таємно»?

“Народний депутат України Владислав Голуб не планує приїздити у Золотоношу”. Про це буквально вчора заявила помічниця з приймальні обранця в місті Золотоноша. Зачинила двері перед носом відвідувачів та пішла у невідомому напрямку.

За словами дівчини, нардепу необхідно зустрітися з кількома бабусями у Золотоніському районі. Інші ж близькі до Владислава Володимировича люди стверджували, що приїде він саме у четвер і зустрінеться з кожним. Та й сам народний обранець ще на попередній зустрічі з містянами зазначав, що в відтепер Золотоноші буде частіше, спілкуватиметься з мешканцями, а двері його приймальної завжди відчинені.

Народний депутат таки приїхав. Як годиться, із відеокамерою, аби потрібні люди дали потрібні коментарі щодо його діяльності. У свою приймальну парламентар заскочив, щоправда, ненадовго (очікуємо на статтю в газеті про масову «конвеєрну» допомогу виборцям під час візиту). Трохи більше – майже годину – провів у свого однодумця та екс-помічника Олександра Лісового. Можливо, саме там і зустрів анонсованих бабусь з району.

Тим часом під будівлею Районної адміністрації на Голуба чатував його фан-клуб золотоніських інтернет-прихильників, що складався із трьох легкових машин. Та навіть їм політик приділив усього 5-10 хвилин свого дорогоцінного часу.

Чому парламентар не спілкується з іншими золотоніцями, чому завчасно не анонсовано довгоочікувану зустріч, чому б не зробити її справді відкритою – ці сакральні питання знову лунають з вуст містян. Хоча вже й без обурення, адже дедалі більше припускають, що приїздити в це місто деякі політики можуть лише за порцією піару.