“Наводимо лад не тільки в медицині, але й на своїй території”, – Віра Антонова

Енергійності головного лікаря Золотоніського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Віри Антонової можна тільки позаздрити. Зранку особистий прийом у першій амбулаторії, потім – організаційні справи в адміністрації. І ця робота не обмежується лише керівництвом. Для прикладу, тільки-но навели лад після ремонту в адміністративній будівлі Центру, як одразу взялися до облаштування території навколо неї.

– Побувавши за кордоном, я помітила одну особливість. Навіть у не дуже багатій країні може бути неймовірна краса, завдяки величезній кількості квіткових клумб, які дуже прикрашають містечка. То чому б нам, у себе не зробити такої краси? Ми всі так прагнемо у Європу, а вона ж починається з нас, – розповідає головний лікар міської первинки.

Гуртом працівники Центру скопали землю на ділянці і власними руками висадили величезну кількість квітів, серед яких бачимо піони, юкки, хризантеми, хости, троянди і, звісно ж, символ міста – чорнобривці. А вже навесні там розцвітуть сотні різноманітних тюльпанів.

Накинули оком і на зарослу ділянку біля своєї адміністрації зі сторони Благовіщенської. Там також планують зробити різнобарвний квітник.

– Тепер наводимо лад не тільки в медицині, але й на своїй території – каже Віра Антонова. Та додає, що такий приклад наслідують відтепер всі амбулаторії.

Ольга Климченко